Ideologia diabolică socialistă și viitorul nostru

Ideologia diabolică socialistă și viitorul nostru

Este extraordinar cum ideologia diabolică socialistă pregătește și ajută calea anticristului.
Sondajul care a fost comandat de republicanii români-americani, arată cât de tragică-i problema în România. România este atașată de ideologia socialistă și procentul care îngrijorează cel mai mult este între tinerii din România.
Lucrul acesta pentru mine e un semnal că PSD-ul și alte partide care sunt continuatorii comunismului în România, nu vor dispărea de pe scena politică. Devine deja și se vede la orizont, un socialism tipic țărilor din America de Sud în România.
Deoarece Bisericile istorice oricum se modelează după modelul politic, ei având majoritatea politicienilor și fiind într-o simbioză cu puterea politică, nici nu se ia în discuție o analiză a fenomenului în interiorul lor.
Are vreun efect asupra Bisericii evanghelice, neoprotestante?
Bineînțeles că are un efect major, văd asta în atitudinea multor păstori din comunitatea din România, fiind aserviți PSD-iștilor și având agende comune cu mulți dintre acești politicieni. Însă ce-i mai tragic, este atitudinea favorabilă socialismului într-o majoritate a membrilor bisericilor evanghelice, hipnotizați de atitudinea anti-socialismului european a românilor, folosită ca o capcană în a atrage electorat. Între socialismul european, globalist, progresist și socialismul din România nu sunt mari diferențe, doar că fiecare își promovează dictatura și ideologia bolnavă prin mijloace diferite., așa cum China și Rusia păstrează distanța, însă amândouă merg pe principii diferite având la bază aceeași ideologie diabolică.
În multe biserici evanghelice astăzi, când Standardul Bibliei este atacat continuu și valorile conservatoare sunt considerate extremism, tot mai mult își face loc în biserici chipul veacului acestuia, adică un creștin socialist drăguț, simpatic, iubitor, tolerant față de orice și având ca țel promovarea personală, egoism și prosperitate, indiferent de căile prin care devin prosperi și își satisfac setea de materialism și iubirea de bani.
Mă uit stupefiat la Convenția Baptistă din Sudul Statelor Unite și văd o dragoste enormă pentru stânga democrată, pentru toleranță și pentru acceptarea agendei socialiste în așa zisele valori ale Bisericii și mă gândesc că dacă se continuă în felul acesta, în cel mai scurt timp o să avem parte de o Biserică autentică bazată pe Biblie doar subteran (ascunsă).
Tot la fel și în viitorul României, cu o astfel de tendință spre socialism, viitorul bisericii adevărate pare unul sumbru și se are în vedere o biserică aservită puterii politice, una care îmbrățișează tot mai mult ideologia socialistă, iar cine încearcă să se opună este imediat anihilat și marginalizat, așa cum de altfel se întâmplă și în societățile din occident unde progresismul și globalismul se impune pe zi ce trece.
Socialismul, indiferent că astăzi își spune democrat, cică astăzi se dezic de ideile lui Marx, însă își au rădăcinile ideologice din principiile revoluției franceze, anume: libertate, egalitate și fraternitate. Indiferent că socialismul și-a luat o “pălărie” democrată, ideologia de bază rămâne socialismul marxist, bazat pe concepția materialistă a istoriei, pe punerea în comun a mijloacelor de producție și de schimb, în final, eliminarea pieței, a capitalului, a muncii ca marfă și chiar a banilor, utopii care nici nu merita discutate în materialul acesta.
Dacă privești la multe fațete din ideologia socialistă, le-ai găsi bune și poate de aceea și unii pocăiți de-ai noștri s-au îndrăgostit de socialism, uitând totuși cei mai important, anume că socialismul este un afront la adresa lui Dumnezeu și întronează pe om drept „dumnezeu”. Socialismul într-un fel întronează omul drept „dumnezeu” pe pământ, ideologia umanista fiind cea care centrează omul în centrul existentei, în detrimentul Adevărului lui Dumnezeu, care spune în mod clar ca în centru existentei trebuie să fie Dumnezeu.
Ce nu realizăm noi în mare parte din Bisericile evanghelice, neoprotestante, este faptul că este atât de aproape venirea Domnului, faptul că agenda anticristă parcă-i la ea acasă prin socialismul de astăzi în societățile occidentale și nu numai.
Controlul asupra populației, s-a văzut clar la ce nivel a ajuns prin Covid 19, acest virus în jurul căruia se țes numeroase conspirații, însă practic noi populația de rând am văzut o putere diabolică de neimaginat în mâna politicienilor și a unor elite și organizații globaliste.
Deci la ce ne putem aștepta pe viitor dragi frați evanghelici, neoprotestanți, la un procent ridicat al aderării românilor și a oamenilor din majoritatea națiunilor occidentale la agenda socialistă? La ce ne putem aștepta când agenda toleranței și utopiei socialiste, a dictaturii socialiste pătrunde și în multe din bisericile noastre? La ce ne putem aștepta când o grămadă de organizații para și extra bisericești încep să ne modeleze viața creștină, când o elită așa zis creștină devine Normă de viață în locul Scripturii?
Cred că se întrevede în viitor o biserică underground, o biserică subterană, ascunsă, așa cum există astăzi de altfel în țările totalitariste, comuniste, socialiste.
Dumnezeu să aibă milă de noi, de Bisericile noastre, să ne trezească prin Duhul Sfânt, astfel ca să putem să ținem sus Cuvântul vieții, chiar cu prețul suprem pe care l-am putea plăti.
Sondajul de care vorbeam la începutul articolului îl puteți găsi la această adresă:

Un gând despre „Ideologia diabolică socialistă și viitorul nostru”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s