Deziderate comuniste duse la îndeplinire în Statele Unite

Este un articol actual și care îmi certifică că ceea ce spuneam eu cu luni și ani în urmă cu privire la influența socialismului globalist în societate și în bisericile creștine din Statele Unite și nu numai, toate erau avertismente clare. De exemplu, Southeastern Baptist Theological Seminary din Carolina de Nord oferă acum un program de studii în domeniul justiției sociale, un termen inventat de marxiști și este folosit în mod obișnuit printre activiștii de stânga. Programul de studiu poate să fie văzut aici: (http://catalog.sebts.edu/preview_program.php?catoid=9&poid=1122).
Toate aceste avertismente și articole pe care le-am scris în decursul anilor și pentru care unii din bisericile neoprotestante sau evanghelice le considerau fără rost și deplasate, astăzi devin o realitate, devin o descoperire a planurilor diabolice ale satanei de distrugere a bisericilor.
Oricum nici acum nu se vor trezi mulți din biserici și coaliții așa zis creștine, ca Gospel Coalition, organizația para-bisericească 9 Marks în frunte cu Mark Dever, Living Out și alte asemenea ”trambuline” ale socialismului globalist sunt folosite pentru distrugerea bisericilor.
Mulți păstori n-o să vorbească despre pericolul acestor organizații non creștine, ci mai degrabă cretine, în biserică, asta deoarece aceste organizații sunt izvoare de bani pentru pastori, edituri creștine, convenții, uniuni creștine etc.
Doar biserica este cea care poate depista teologic astfel de influențe la pastorii lor și să le amendeze, prin disciplină și dacă nu merge nici așa, prin schimbarea acestor pastori. Însă deja este târziu, majoritatea pastorilor zburdă în voie, într-o majoritate a bisericilor în care deja Biblia nu se citește și doctrina biblică este văzută ca și legalism sau conservatorism periculos.
Deci ne putem aștepta pe viitor la o impunere a agendei socialist globaliste în lume, dar și o lepădare de credință în biserici în frunte cu pastori implicați deja de ani și ani în aceste organizații, ceea ce o să determine pe viitor prigoana și existența unei biserici subterane care să rămână în integritate, biserici care vor fi prigonite și hărțuite bineînțeles.

Câteva din țelurile partidului comunist American, consemnate încă din anul 1963, duse la îndeplinire cu succes, cred eu, în zilele noastre prin ANTIFA, Black Lives Matter, sprijinul democraților socialiști și a tuturor mișcărilor comuniste din Statele Unite, spicuite ne-integral din articolul pe care-l găsiți la pagina următoare: http://periscop.org/2020/06/23/planuri-comuniste-pentru-sua/?fbclid=IwAR0_uJoQOmsjkTkOqBADGHOrEAqh15kbZ–1OVewZmupaf85kW3hrkJOZh0

Citez din acest articol:
„7. Acordarea de recunoaștere Chinei Roșii. Admiterea Chinei Roșii în ONU.
11. Promovarea ONU ca singură speranță pentru omenire. Dacă statutul său va fi rescris, cereți să fie înființat ca guvern unic, cu forțe armate independente.
15. Capturați unul sau ambele partide politice din Statele Unite.
16. Folosiți deciziile tehnice ale instanțelor de judecată pentru a slăbi instituțiile americane de bază, afirmând că activitățile lor încalcă drepturile civile.
17. Obțineți controlul școlilor. Folosiți-le drept curele de transmisie pentru socialism și propagandă comunistă. Slăbiți programa școlară. Obțineți controlul asociațiilor de profesori. Puneți în manuale punctele de vedere ale partidului comunist.
20. Infiltrați presa. Obțineți controlul asupra rubricilor de recenzie de carte, de redactare a editorialelor și asupra pozițiilor de decizie în ce privește politica editorială.
22. Continuarea discreditării culturii americane, prin degradarea tuturor formelor de exprimare artistică. Unei celule comuniste americane i s-s cerut „să elimine toate sculpturile bune din parcuri și clădiri, înlocuindu-le cu forme diforme, penibile și lipsite de sens”.
24. Eliminarea tuturor legilor care reglementează obscenitatea, numindu-le „cenzură” și o încălcare a libertății de exprimare și a presei libere.
25. Distrugerea standardelor culturale ale moralității, prin promovarea pornografiei și obscenității în cărți, reviste, filme, la radio și TV.
26. Prezentarea homosexualității, a degenerării și promiscuității ca fiind „normală, naturală, sănătoasă”.
27. Infiltrarea în biserici și înlocuirea religiei revelate cu religia „socială”. Discreditarea Bibliei și sublinierea necesității unei maturități intelectuale care nu are nevoie de „cârja religioasă”.
28. Eliminarea rugăciunii sau a oricărei forme de exprimare religioasă în școli, pe motiv că încalcă principiul „separării între biserică și stat”.
30. Discreditarea părinților fondatori americani. Prezentarea lor drept aristocrați egoiști, care nu aveau nicio preocupare pentru „omul de rând”.
31. Bagatelizarea tuturor formelor de cultură americană și descurajarea predării istoriei americane, pe motiv că este doar o parte minoră a „imaginii de ansamblu”. Accentuarea istoriei ruse, după preluarea puterii de către comuniști.
32. Susținerea mișcărilor socialiste care militează pentru stabilirea unui control centralizat asupra oricărei părți a culturii – educație, agenții sociale, programe de asistență medicală, clinici de sănătate mintală, etc.
35. Discreditarea și, eventual, desființarea FBI. [la ora de față se aplică poliției; nota mea]
38. Transferarea unei părți din capacitatea de a efectua arestări de la poliție la agențiile sociale. Tratarea tuturor problemelor de comportament drept tulburări psihice pe care nimeni, în afară de psihiatru, nu le poate înțelege [sau trata].
40. Discreditați familia ca instituție. Încurajați promiscuitatea și divorțul ușor.
41. Subliniați necesitatea de a crește copiii departe de influența negativă a părinților. Atribuiți prejudecățile, blocajele mentale și înapoierea mentală a copiilor influenței represive a părinților.
42. Creați impresia că violența și insurecția sunt aspecte legitime ale tradiției americane; că studenții și grupurile de interese speciale trebuie să se ridice și să folosească „forța lor unită” pentru a rezolva problemele economice, politice sau sociale. [la ora de față se aplică insurecției Antifa și BLM; nota mea]Tot articolul poate să fie citit mai jos:…..” (Am încheiat citatul)

Vă rog să citiți articolul integral deoarece e bine documentat și ne pune pe gânduri cu privire la viitorul nostru și al copiilor noștri. Am considerat spicuirea acestor puncte deoarece în mare parte le consider obiective atinse cu succes de către comuniștii din Statele Unite, prin organizațiile ca ANTIFA, Black Lives Matter și alte organizații comuniste, în frunte cu Partidul Democrat din Statele Unite.
Doamne ai milă de Statele Unite, România, Biserica creștină de pe întreg pământul și dă-ne putere ca în perioada grea de încercare care o să vină peste omenire, să rămânem în credința biblică și sub autoritatea Ta de Dumnezeu.

Simion Ioanăș

Un gând despre „Deziderate comuniste duse la îndeplinire în Statele Unite”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s