Singurul tau ajutor Isus Hristos

Singurul tau ajutor Isus Hristos

Doar „un pai”?

Totul pare atat de pustiu. Nimic nu merge si pe deasupra vremea este atat de deprimanta ! Apoi mai sunt si problemele de acasa, frustrarea si nervozitatea de la locul de munca. Nimeni nu ma intelege!Am ajuns la capatul rabdarii!-Ai avut astfel de zile? Fara indoiala si ela fac parte din viata noastra omeneasca. Lucrurile nu merg totdeauna asa cum ne-am dori si uneori avem senzatia ca totul este pe dos.
Cati oare nu se afla intr-o asemenea stare din care cred ca nu mai exista iesire…Viata si-a pierdut sensul! Alergarea dupa bani pare sa fie doar o fata morgana . Societatea celor care dau din coate sa urce pe scara succesului te arunca la gunoi ca pe un pantof uzat dupa principiul :folosit ,epuizat si aruncat ! Pentru toti acestia esti doar un reziduu pe movila falitilor! Cati nu pun mana in aceasta situatie pe bautura , cati nu incep sa foloseasca droguri usoare, apoi seringa. Altii merg insa mai departe si cred ca punandu-si capat vietii gasesc solutia perfecta.
Situatia ta poate fi una catastrofala -dar opreste-te acum pentru o clipa !
Exista speranta pentru tine si ea are un nume: Isus Cristos!
Poate imi spui : ” O,lasa-ma in pace cu atata piosenie…Numai asta imi mai lipsea !” Totusi gandeste numai putin la aceste cuvinte inainte sa-ti arunci viata la gunoi , cand te indrepti intr-un ritm alert spre statia finala.Nu este opare mai bine (inainte de-a fi prea tarziu) sa faci totusi o incercare cu Isus? Viata ta ruinata si lipsita de sens ,aflata pe marginea prapastiei ,ar putea totusi sa cunoasca o traiectorie mai buna.
De ce nu incerci sa te agati de acest „fir de pai” ? Inca n-am vazut nici un om in pericol de inec care sa nu se fi agatat si de ultima posibilitate de salvare. Biblia -Cuvantul lui Dumnezeu-spune fara echivoc ca oricine il cheama cu toata seriozitatea inimii pe Isus , primeste ajutor. In Psalmul 50:15 Domnul promite: „Cheama-Ma in ziua necazului tau si Eu te voi izbavi iar tu ma vei proslavi!”. Nu crezi ca ar merita sa faci macar o incercare ? Tot ce ai incercat pana acum nu ti-a fost de nici un folos .Daca apuci acest ultim „fir de pai”, cu siguranta nu ai ce pierde , dar poti castiga totul!
Eu ,insumi si in afara de mine mii si mii de oameni au experimentat aceasta solutie . Da viata noastra acum are sens si substanta cum nici nu ne-am fi imaginat vreodata. Incearca! Apuca acest „fir de pai”! Vorbeste-I lui Isus: „Isuse , daca existi cu adevarat , daca chiar esti realitate, atunci permite-mi sa te experimentez ! Descopera-Te in viata mea!” Incearca si vei afla ca acest Isus Cristos exista cu adevarat.

Trimite un email pentru ajutor la :

Anunțuri