Singurul tău ajutor Isus Hristos

Singurul tău ajutor Isus Hristos

Doar „un pai”?

Totul pare atat de pustiu. Nimic nu merge si pe deasupra vremea este atat de deprimanta! Apoi mai sunt si problemele de acasa, frustrarea si nervozitatea de la locul de munca. Nimeni nu ma intelege! Am ajuns la capatul rabdarii!
– Ai avut astfel de zile? Fara indoiala si ele fac parte din viata noastra omeneasca. Lucrurile nu merg totdeauna asa cum ne-am dori si uneori avem senzatia ca totul este pe dos.
Cati oare nu se afla intr-o asemenea stare din care cred ca nu mai exista iesire…Viata si-a pierdut sensul! Alergarea dupa bani pare sa fie doar o fata morgana. Societatea celor care dau din coate sa urce pe scara succesului te arunca la gunoi ca pe un pantof uzat dupa principiul: folosit, epuizat si aruncat! Pentru toti acestia esti doar un reziduu pe movila falitilor! Cati nu pun mana in aceasta situatie pe bautura, cati nu incep sa foloseasca droguri usoare, apoi seringa. Altii merg insa mai departe si cred ca punandu-si capat vietii gasesc solutia perfecta.
Situatia ta poate fi una catastrofala – dar opreste-te acum pentru o clipa!
Exista speranta pentru tine si ea are un nume: Isus Hristos!
Poate imi spui : „O, lasa-ma in pace cu atata piosenie… Numai asta imi mai lipsea!”. Totusi gandeste numai putin la aceste cuvinte inainte sa-ti arunci viata la gunoi, cand te indrepti intr-un ritm alert spre statia finala.
Nu este oare mai bine (inainte de-a fi prea tarziu) sa faci totusi o incercare cu Isus? Viata ta ruinata si lipsita de sens, aflata pe marginea prapastiei, ar putea totusi sa cunoasca o traiectorie mai buna.
De ce nu incerci sa te agati de acest „fir de pai”?
Inca n-am vazut nici un om in pericol de inec care sa nu se fi agatat si de ultima posibilitate de salvare. Biblia – Cuvantul lui Dumnezeu – spune fara echivoc ca oricine il cheama cu toata seriozitatea inimii pe Isus, primeste ajutor. In Psalmul 50:15 Domnul promite: „Cheama-Ma in ziua necazului tau si Eu te voi izbavi iar tu ma vei proslavi!”.
Nu crezi ca ar merita sa faci macar o incercare?
Tot ce ai incercat pana acum nu ti-a fost de nici un folos. Daca apuci acest ultim „fir de pai”, cu siguranta nu ai ce pierde, dar poti castiga totul!
Eu, insumi si in afara de mine mii si mii de oameni au experimentat aceasta solutie. Da, viata noastra acum are sens si substanta, cum nici nu ne-am fi imaginat vreodata. Incearca! Apuca acest „fir de pai”! Vorbeste-I lui Isus: „Isuse, daca existi cu adevarat, daca chiar esti realitate, atunci permite-mi sa te experimentez ! Descopera-Te in viata mea!” Incearca si vei afla ca acest Isus Cristos exista cu adevarat.

 

Publicitate