Sunteți sub observație

Sunteți sub observație!

Aproape pentru nimeni nu mai este o surpriza faptul ca, in momentul in care intra intr-o banca sau intr-un magazin, camerele de luat vederi il iau in obiectiv. Ne mai incomodeaza un asemenea lucru? Sau nu? Mai reprezinta inca o problema faptul ca nimeni nu va intreba daca doriti sau nu sa fiti filmat? Ne intrebam oare cei intereseaza pe „ei”?, de ce?, cand?, unde? si cat de mult dorim sa stam undeva?
Nu este oare totul o obraznicie crasa?
La urma urmei fiecare are o viata privata care nu trebuie sa-i intereseze pe straini! Glumele tip „camera ascunsa” s-ar putea sa fie ceva amuzant pentru altii, dar nu pentru mine! Se pare ca vrand nevrand, trebuie sa ne lasam cercetati si supravegheati! Si inca ceva: numele, adresa, data nasterii si cine stie cate alte informatii despre persoana noastra sunt inregistrate in numeroase computere! Este naiv cel care crede ca viata lui particulara nu se incadreaza in acest tipar! Suntem pe drum spre controlul total si in curand va trebui sa fim tot mai „transparenti”.
Stiti oare cine este beneficiarul acestor evolutii? Anticristul, care va stapani lumea. Oamenii vor ajunge sa fie prinsi in cursa diavolului fara sa-si dea seama. Va revolta cumva aceasta afirmatie? Biblia a prezis demult ca in vremurile din urma vor avea loc asemenea evenimente. Puteti avea incredere deplina in cuvintele ei! In acelasi timp, ea mai spune ca suntem sub supravegherea permanenta, si nu ocazionala, a Dumnezeului cel viu! Dupa cum vedeti, nici in cazul acesta nu ni s-a cerut parerea. Exista insa o diferenta uriasa intre controlul total anticristic si cel pe care-l exercita Dumnezeu, deoarece El este Creatorul nostru si cel care vegheaza asupra noastra zi de zi. Intr-o zi, El ne va prezenta „filmul” vietii noastre si ne va judeca in functie de faptele pe care le-am savarsit. Va trebui sa dam socoteala pentru viata noastra inainte Judecatorului Suprem. Deasemenea, sa nu uitam faptul ca Dumnezeu isi iubeste creaturile chiar daca ele nu sunt demne de a fi iubite. El stia ca avem nevoie de un Mantuitor. De aceea ni L-a daruit pe Fiul Sau Isus Cristos, care a venit sa ne salveze din robia lui satan. Cum am putea oare refuza mantuirea minunata si iertarea pacatelor noastre oferite de Dumnezeul cel viu ?!
Scriptura ne spune cum Dumnezeu vegheaza asupra noastra si cat de bine ne cunoaste!
Nu ne putem ascunde de El:
„Caci Domnul Isi intinde privirile peste tot pamantul ca sa sprijine pe aceia a caror inima este intreaga a Lui” (2 Cron 16:9) ;
„Domnul priveste din inaltimea cerurilor si vede pe toti fii oamenilor. Din locasul locuintei Lui, El priveste pe toti locuitorii pamantului …Iata, ochiul Domnului priveste peste toti cei ce se tem de El, peste cei ce nadajduiesc in bunatatea Lui” (Psalm 33:13-14:18);
„PSA 69:5 Dumnezeule, Tu cunosti nebunia mea, si greselile mele nu-Ti sint ascunse.”
„PROV 15:3 Ochii Domnului sint in orice loc, ei vad pe cei rai si pe cei buni. -”
„1COR 4:5 De aceea sa nu judecati nimic inainte de vreme, pina va veni Domnul, care va scoate la lumina lucrurile ascunse in intunerec, si va descoperi gindurile inimilor. Atunci, fiecare isi va capata lauda dela Dumnezeu.”
„MAT 10:26 Asa ca sa nu va temeti de ei. Caci nu este nimic ascuns care nu va fi descoperit, si nimic tainuit care nu va fi cunoscut. ”

Marturisiti-va toate pacatele inaintea Domnului Isus Hristos si rugati-L sa va ierte! El asculta rugaciunea sincera si va va curati de orice vina! Poate exista ceva mai de pret decat mantuirea Lui?