Există salvare și pentru prostituate!

Există salvare și pentru prostituate!

Reproduc mai jos ceea ce am auzit din partea unei tinere din Mexic: Aflata in Mexic intr-o familie saraca Letitia a fost nevoita, dealtfel ca si toate tinerele sarace din zona ei, sa se prostitueze inca din frageda tinerete. Intr-o zi in timp ce mergea pe o strada din orasul ei o masina a oprit pe strada si din ea au coborat trei barbati care au obligat-o sa intre in masina lor. Au dus-o intr-un loc dosit si au violat-o si batut-o, dupa care au aruncat-o intr-un canal cu deseuri.
Fiind foarte slabita nu a mai reusit sa se ridice si frica mortii ii inunda fiinta. Dupa catva timp un barbat si o femeie care treceau prin zona au gasit-o si au transportat-o la un spital.
In timp ce doctorii au ajutat-o sa se recupereze fizic, cei doi oameni erau crestini si au inceput sa-i vorbeasca de Isus si de Evanghelia Lui .
Un verset a fost cel care i-a strapuns inima in mod deosebit si acesta a fost urmatorul:
2COR 5:17: „Caci, daca este cineva in Hristos, este o faptura (Sau: zidire) noua. Cele vechi s’au dus: iata ca toate lucrurile s-au facut noi. ”
Femeia aceasta si-a dat seama ca a trait atatia ani despartita de Dumnezeu si acum El poate sa o faca o faptura noua si sa-i dea o viata noua prin Isus Cristos.
Femeia aceasta si-a predat inima lui Isus chiar in acele momente si a devenit un copil al lui Dumnezeu. Viata ei a fost schimbata complect de Duhul lui Dumnezeu, ea facand acum parte din Biserica lui Isus si slujind Domnului prin marturia ei.

Dragii mei si astazi Isus se apleaca peste oamenii plini de pacate, robiti de Satan si ii ridica din „noroiul” pacatelor acestei lumi, facandu-i copii de Dumnezeu.
Nu mai zabovi suflete, Isus da mantuirea si astazi fara bani, gratis, doar trebuie sa te pleci pe genunchi acolo unde esti si sa-ti dai inima lui Isus si sa-L chemi sa iti umple inima ta cu prezenta Lui.
Asculta caci poate este ultima sansa a vietii tale.
IOAN 1:10-13 „El era în lume, şi lumea a fost făcută prin El, dar lumea nu L-a cunoscut. A venit la ai Săi, şi ai Săi nu L-au primit. Dar tuturor celor ce L-au primit, adică celor ce cred în Numele Lui, le-a dat dreptul să se facă copii ai lui Dumnezeu; născuţi nu din sânge, nici din voia firii lor, nici din voia vreunui om, ci din Dumnezeu.”