Junia Hunt

Junia Hunt , o tanara din Texas , fiica unui miliardar vorbind despre pocainta ei a zis :
” Am crescut intr-o religie care nu explica adevaratul inteles al mantuirii. Apoi tata s-a mutat la o alta biserica , care credea Evanghelia .La varsta de 15 ani , mi-am dat seama ca unii din biserica au o viata cu totul diferita si am cautat sa constatce ii facea sa fie asa . Ma gandeam ca voi putea sa reproduc felul lor de vietuire simplu,prin observare.
Cand m-au intrebat daca sunt crestina , le-am raspuns ca da , fara sa-mi dau seama de colosala deosebire dintre religie si legatura cu Isus Cristos . Caci, faptul ca intri intr-un garaj nu te face pe tine sa fii masina . Tot asa, mergerea mea la biserica nu m-a facut crestina.
Odata cineva mi-a explicat textul din Apocalipsa 3:20: #Iata Eu stau la usa si bat . Daca aude cineva glasul meu si deschide usa ,voi intra la El ,voi cina cu El si el cu Mine# .
Eu sunt o fire analitica ,asa ca am cantarit motivele pro si contra de a deveni crestina intradevar; ce as castiga si ce as pierde?Atunci, mi-am zis ca daca El imi da acea viata pe care o cautam,ea e demna de orice risc. Astfel ,la 15 ani L-am rugat pe Cristos sa vina in inima mea.”

De atunci Junia traieste viata ei pentru Cristos Domnul . Imbracata intr-o tinuta cuviincioasa , desi e fiica de miliardar , ea nu se rusineaza sa-si ia ghitara si sa cante laudele Domnului in fata altora. ” Doresc sa impartasesc altora viata pozitiva pe care Cristos o ofera fiecaruia,care Il primeste”, spune ea. Si aceasta e mai de valoare , decat un miliard de dolari.

Anunțuri