Junia Hunt

Junia Hunt, o tanara din Texas, fiica unui miliardar vorbind despre pocainta ei a zis :
„Am crescut intr-o religie care nu explica adevaratul inteles al mantuirii. Apoi tata s-a mutat la o alta biserica, care credea Evanghelia. La varsta de 15 ani, mi-am dat seama ca unii din biserica au o viata cu totul diferita si am cautat sa constat ce ii facea sa fie asa. Ma gandeam ca voi putea sa reproduc felul lor de vietuire simplu, prin observare.
Cand m-au intrebat daca sunt crestina, le-am raspuns ca da, fara sa-mi dau seama de colosala deosebire dintre religie si legatura cu Isus Cristos. Caci, faptul ca intri intr-un garaj nu te face pe tine sa fii masina. Tot asa, mergerea mea la biserica nu m-a facut crestina.
Odata cineva mi-a explicat textul din Apocalipsa 3:20: „Iata Eu stau la usa si bat. Daca aude cineva glasul meu si deschide usa, voi intra la El, voi cina cu El si el cu Mine”.
Eu sunt o fire analitica, asa ca am cantarit motivele pro si contra de a deveni crestina intradevar; ce as castiga si ce as pierde? Atunci, mi-am zis ca daca El imi da acea viata pe care o cautam, ea e demna de orice risc. Astfel, la 15 ani L-am rugat pe Cristos sa vina in inima mea.”

De atunci Junia traieste viata ei pentru Cristos Domnul. Imbracata intr-o tinuta cuviincioasa, desi e fiica de miliardar, ea nu se rusineaza sa-si ia chitara si sa cante laudele Domnului in fata altora. „Doresc sa impartasesc altora viata pozitiva pe care Cristos o ofera fiecaruia, care Il primeste”, spune ea. Si aceasta e mai de valoare, decat un miliard de dolari.