Treziți-vă creștini!

Treziți-vă creștini!

Prin acest mesaj doresc să transmit tuturor creștinilor, indiferent de confesiune, că venirea lui Hristos este aproape și nu putem ajunge în prezența Lui decât dacă rămânem în integritatea cerută de Cuvântul Său. Ce înseamnă asta, asta înseamnă prigoană, deoarece lumea merge într-o direcție și tu ca “prostul” mergi în sens invers și te lovești de toți.
As dori să vă arăt cum arată asta astăzi:

1. Copiii noștri sunt educați de un sistem umanist și anticristic, astfel încât noi creștinii suntem marginalizați și ne este luat într-un mod subtil posibilitatea de-ai educa și ai crește în valorile creștine.
Tu creștine nu renunța să-ți educi copilul drept și conform Scripturii, să știe deosebi binele de rău și să știe că sistemul actual dorește îndepărtarea lor de Dumnezeu și de familie.

Mă uit astăzi la sistemul de educație occidental care urmează să fie implementat și României “cu pipeta”, adică eșalonat.
Într-un asemenea sistem nu tu ești autoritate peste copilul tău, ci statul în care locuiești, așa că stăpânul minții copilului tău devine statul și nu tu.
În sensul acesta sub egida rasismului, a diferențelor de viziuni privitoare la sex, a diferențelor privitoare la rasă etc, s-a creat un cadru de toleranță în care creștinul este obligat să se supună oricărei anomalii și să-și încalce principiile de credință în folosul toleranței. Așa că un copil crescut într-o școală publică te va primi ca pe un “dinozaur” cu privire la orice comentariu care este în opoziție la “toleranța” statului occidental.
Așa că statul se va impune la orice educație părintească care o vei da copilului, la disciplina părintelui, la valorile care vrea un părinte să le dea copilului.
Astfel se pregătește un sistem diabolic și antihristic în care generațiile următoare să fie îndoctrinate în spirit de turmă, în momentul în care un sistem totalitar și un anticrist își va face prezența, să nu fie nici o opoziție în a fi devotat unui asemenea sistem.
Unde rămâne în cazul acesta poziția de integritate a creștinului, poziția de integritate față de familie, față de dreptul de-a ne educa copiii cum vrem, față de dreptul de-a defini familia în termenii acceptați de noi și de Dumnezeu, poziția față de corupția din sistem, toate acestea rămân doar niște “dinozauri” vrednici de ev mediu și condamnabili bineînțeles.

2. Sistemele politice devin discriminatorii față de anumite segmente ale populației, cu predilecție reticente față de segmentul creștin care promovează valorile lui Hristos.
Tu creștinule demască ipocrizia și corupția acestor sisteme, luptă pentru promovarea cinstei, dragostei, valorilor lui Dumnezeu, a Adevărului care este Hristos.

Legi, coaliții politice, hotărâri de Lege, hotărâri ale unor curți constituționale etc, toate devin anticreștine și în opoziție cu Adevărul absolut crezut de noi ca și creștini.
În mare parte predilecția socialistă din țările occidentale, pregătesc un sistem anticreștin, pregătesc un cadru anti-biblic, cadru în care eu ca și creștin sunt pus la zid și sistemul antihristic este promovat și prezentat ca unificator al tuturor religiilor, ecumenist.
Astfel ca factori decizionali din cultele creștine devin colaboratori și promotori ai unui astfel de sistem, contra-cost, pentru mamona orice standard este demolat și asimilat de un sistem politico-religios care uniformizează totul și pregătește un sistem propice anticristului.
Așa ne trezim cu o bună colaborarea între ortodocși, catolici, musulmani, neoprotestanți, hinduși etc, o unitatea care are numitor comun supunerea față de un sistem politic care anihilează orice urma de gândire independentă și orice personalitate independentă, nu mai decidem noi pentru noi, ci decide sistemul politico-religios.

3. Biserica devine un business în care primează banul și în care strategiile de lucru vizează prosperitatea și valorile sistemului, nicidecum extinderea Împărăției lui Dumnezeu și transformarea caracterului omului.
Tu creștinule demască popii și pastorii care iubesc banii și materialismul, demască slujitorii Mamonei. Tu creștinule ține de valorile Scripturii și de strategiile biblice astfel ca nebunia acestui veac (chefurile, destrăbălarea, rock-ul, bogăția bazata pe necinste, nerespectarea Scripturii, teologia prosperității, misticismul etc) să fie eliminate din viața bisericii.
Tot mai mult politicul și cultura, chipul lumii își face prezența în biserică. Așa că închinarea cerută de Dumnezeu, scopul bisericii sunt anihilate și înlocuite cu surogate ca bogăția, poftele, prosperitatea și promovarea unor ierarhii, supunerea bisericii și unitatea cu statul etc.
Astfel asistam la o ațipire a Bisericii, o asimilare a bisericii de către societate și lume. Când intri într-o biserică și când privești la o biserică nu mai știi dacă este lume sau societate. În biserica de azi nu mai contează exteriorul, femeile arată ca la discotecă, ca și pe sticla televiziunilor, pastorii sau preoții sunt corupți ca și politicienii care conduc țările de pe mapamond, tot felul de scandaluri de corupție și imoralitate cutremură bisericile. Într-un fel satana a făcut din Biserica un bâlci, o peșteră de tălhari, astfel a pregătit calea spre ecumenism și spre doctrine și învățături false, în care Biblia este prezentată ca și greșită și se atacă infailibilitatea Cuvântului lui Dumnezeu.
Așa s-a pregătit un cadru în care o religie mondială și-un anticrist o să prezinte fără probleme adevărul lui demonic și standardul lui demonic. Astfel, fără probleme creștinul și Biblia pot fi scoase în afara legii și religia unică și mondială pot deveni cât de curând drept religia și sistemul ideal.

4. Oamenii docili sistemului politic și religios actual sunt de-o servilitate demnă de sistemele totalitare și tăcerea creștinilor este îngrijorătoare.
Tu creștinule militează pentru promovarea valorilor Sfintei Scripturi în societate, pentru promovarea cinstei, corectitudinii, dreptății, pentru promovarea căsătoriei între un bărbat și-o femeie, pentru distrugerea traficului de carne vie, pentru eradicarea pedofiliei, pentru implicarea creștinilor în viața publică chiar cu riscul pierderii vieții și a libertății etc.

Am trecut deja de câteva generații cărora li se pare că trăiesc în Rai pe acest pământ. Este un sistem artificial în care politicul a creat un cadru acceptabil pentru oameni, un cadru corupt însă, un cadru în care majoritatea are un strict necesar, însă minoritatea trăiesc ca și sclavii într-un sistem servil.
Acest lucru s-a promovat și la sistem religios și chiar și în creștinism. Un sistem în care “inferiorii” trăiesc bine și li se proclama un mesaj relativ și mulțumitor, în același timp staff-ul, adică ierarhii, trăiesc într-un lux de invidiat și exorbitant. Astfel fiecare este amețit cu materialismul promovat în societate neglijând valorile lui Dumnezeu și integritatea Scripturii. De asemenea standardul scriptural este neglijat și dat la o parte și este înlocuit de-un standard lumesc și drăcesc, în acest standard este permis orice: imoralitate, divorț, corupție, lipsă de caracter etc.
Asta e un fel de adormire, de ațipire, de anestezie în care foarte mulți au fost atrași și vor plăti la final cu rămânerea pe dinafară din Împărăția lui Dumnezeu, acel tablou în care Mirele a încuiat ușa și unele fecioare se perpelesc pe la uși degeaba.

Cu ce scop am scris aceste rânduri? Nicidecum cu scopul de-a mă afirma, nicidecum cu scopul de-a pune la punct pe cineva, scopul a fost trezirea unora care încă mai doriți să țineți Calea lui Hristos și doriți să vă duceți mântuirea până la capăt, unora care doriți să aveți în continuare coloana vertebrală până la moarte, unora care încă mai iubiți integritatea.
Împotrivitorilor vă spun să vă continuați viața liniștiți, Dumnezeu la judecată vă va trage linia și vă va încheia socotelile, azi puteți fi puternici și șefi, mâine însă cu siguranță că veți pune genunchiul jos înaintea lui Hristos, Mântuitorul meu. Azi puteți fi politicieni cu putere, conducători religioși, însă mâine Hristos ca Rege va sta înaintea voastră și voi veți îngenunchea înaintea Lui, deci azi puteți fi tari, însă mâine veți fi supuși cu adevărat Tăriei lui Dumnezeu, Cel care o să judece cu dreptate pe fiecare.
Deci dragă creștinule, nu te îndoi sub sistemul politic, ramâi sare și lumină.
Deci dragă creștinule, nu te îndoi sub sistemul religios, ramâi sare și lumină.
Deci dragă creștinule nu te supune sistemului antihristic, rămâi sare și lumină.
Deci dragă creștinule nu-ți fă idoli, din popi și pastori, din lideri religioși, nu te supune unui sistem corupt, rămâi sare și lumină.
Deci dragă părinte, nu-ți neglija atribuțiile și responsabilitățile de părinte, în favoarea materialismului și banului, rămâi sare și lumină pentru Hristos.

Simion Ioanăș

Lasă un comentariu