Examenul creștinismului din România la votul de la Referendum

Examenul creștinismului din România la votul de la Referendum
S-a dus și acest referendum, însă el ne-a dat un semnal clar cu privire la starea creștinismului din România.
Era clar, că Biserica ortodoxă este doar o Biserica formală, în care nu intri prin credința în Evanghelie și pocăință, ci prin nașul care minte la botezul copilului, cum că acel copil are credință și se leapădă de satana. Așa că majoritatea românilor se trezesc într-o Biserica formală, formată din oameni care habar n-au de Evanghelie, de Sfânta Scriptură și care nu-L cunosc cu adevărat pe Dumnezeu, care S-a revelat clar în Biblie.
Așa că o majoritate ortodoxă pe care s-a bazat Biserica ortodoxă sau ierarhii ortodocși mai bine zis, este de fapt inexistentă, asta pe baza faptului că ei sunt membrii obligați, intrați in Biserică fară voia lor și cei mai mulți prezenți acolo la Paști și la Crăciun.
Ca să meargă cineva la acest referendumul, trebuia să aibă o credința Biblică, în care să aibă o perspectivă de viitor, în care să poată vedea circumstanțele istoriei în care trăim și faptul că în aceste vremuri satana se luptă tot mai mult, în toate domeniile vieții, ca să distrugă valorile creștine biblice din societate, pentru ca la momentul oportun să-ți poată impune fără probleme voia lui și să poată atrage pe cât mai mulți oameni spre distrugere și despărțirea de Dumnezeu pentru totdeauna.
Asta nu-i o joacă de-a v-ați ascunselea sau o punere ieftină în locul cu verdeață a oamenilor de către preotul ortodox, ci este o luptă pe viață și pe moarte.
Deci românul de rând, majoritar ortodox, nu avea cum să discearnă fără o credință biblică, că de fapt la acest referendum se ducea o luptă înverșunată, între Adevăr-Lumină și Minciună-Întuneric.
Pe de altă parte, în general electoratul analfabet politic din România, vota doar pe mici și bere. În momentul de față nimeni din PSD n-a avut interese personale, să scoată micii și berea la bătaie, n-au avut interesul să dea bani pentru autobuze si mită electorala să mobilizeze această categorie de oameni la vot. Deci acești oameni, „zombii votanți”, această categorie de votanți pe bere și mici, au fost inactivi și dezinteresați de planul lui Dumnezeu sau planul satanei, legat de subiectul căsătorie-familie.
Ce te faci însă cu anumiți oameni care au căzut și ei în plasa politicului, a minciunilor Uniunii Salvați România sau a plasei întinse de diavolul, cum că le-ar face o favoare partidului corupt neocomunist PSD și penalului Dragnea prin acest vot. Ce să mai vorbim de minciunile legate de asteriscul de pe buletinul de vot care ar fi dat un vot pentru altceva decât modificarea articolului din Constituție, privitor la căsătorie.
Indiferent de ceea ce au inițiat prin minciună cei care au boicotat, un om care-și baza viața pe Scriptură, ar fi ieșit urgent la vot, asta deoarece însemna un vot istoric pentru creștinimul din România, pentru creștinimul Biblic, era un vot de blam pentru mișcarea LGBT și puterea socialismului ateu care vrem, nu vrem, deja influențează societatea românească.
Deci vrem, nu vrem, am asistat la un eveniment istoric, un examen înaintea lui Dumnezeu a societății românești, examen care l-am pierdut și care o să aibă un mare efect în viitorul societății. E un semn clar pentru mișcarea LGBT și socialismul european militant, că în România este un teren propice pentru aceste ideologii, care nu urmăresc altceva decât anihilarea valorilor creștine biblice din societate și impunerea valorilor lor anticristice.
Cei care ne bazăm viața pe Dumnezeu și Scriptură, rămânem însă încredințați, că Dumnezeu este pe Tronul Său, El ne va ajuta chiar și prin prigoană, adevărata lume este cea de dincolo, nicidecum ce se întâmplă acum pe pământ nu o să modifice cu nimic Planul minunat și perfect al lui Dumnezeu. Doar că stăpânitorul acestei lumi, adică satana, a câștigat o bătălie disperată prin care să-i mai mintă pe oameni pentru vremea scurtă care-o mai are, știind că sfârșitul lui ca demon al întunericului este aproape.

Nu pot spune în astfel de momente decât Vino Doamne Isus, toți cei ce-L iubesc pe Domnul să spună: Maranata, Domnul nostru vine!

 

Simion Ioanăș

10 gânduri despre „Examenul creștinismului din România la votul de la Referendum”

  1. O problemă a fost și forma proastă în care a fost scris buletinul de vot.
    Nici o referire la ce lege votăm sau despre ce subiect este vorba.
    Pe acest criteriu au mai refuzat mulți să meargă la vot, iar alții au fost induși în eroare de unii că ar vota altceva.
    Fiți binecuvîntat!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Corect. Romania nu e o tara crestina, romanii nu sunt majoritar crestini. Ca atare, trebuie revizuita toata legislatia bazata pe aceasta asertiune falsa. Toate prevederile de sorginte crestina din Codul Civil, de exemplu, trebuie eliminate. Trebuie modificate legile invatamantului, muncii, cultelor, sanatatii, prevederilor si asistentei sociale, etc trebuie curatate de toate prevederile care favorizeaza religia in general si crestinismul in special.

    Apreciază

  3. Până la rezultatul acesta toți au țipat într-un cor……vot democratic….valorile democrației, etc. Acum gata, le atunci la cos? O dai rapid cu Satana? Oameni penibili și fără coloana vertebrala!

    Apreciază

  4. bine concluzionat ! spiritualitatea romaneasca a fost cantarita si gasita usoara ! crestinismul romanesc este mai degraba un paganism ! oamenii nu mai au principii morale , s-au dedat la desfrau , totusi sunt destui care inca pot lumina , aceasta masa de 4mil de oameni au camp larg de a duce evanghelia care poate lumina oamenii ! speranta moare ultima ! Doamne trezeste Romania !

    Apreciază

  5. CITITI VA ROG CE SCRIE UN CRESTIN SERIOS CARE A VOTAT ,DAR EU VREAU SA RAMANA ANONIM CACI SANT MULTI OAMENI RAI IN JUR CARE POT SA IL PRIGONEASCA PENTRU ACESTE RANDURI DE MAI JOS :
    Constituţia României nu condamnă păcatul , nu scrie nicăieri că este interzis concubinajul, deci relaţiile în afara căsătoriei.. deci în afara familiei este libertate în continuare bărbat cu bărbat, femeie cu femeie, bărbat cu femeie, deci ROMAÂNIA nu este o ţară creştină… ce caută creştinii în conducerea sau dirijarea lucrurilor într-o ţară care proclamă LIBERTATEA PĂCATULUI ? Constituţia copiilor lui Dumnezeu este BIBLIA, care este CUVÂNTUL lui DUMNEZEU.. la această constituţie nu se mai adaugă, nu se mai scoate şi nu se mai modifică NIMIC.. VAI de cei care fac aşa ceva.. !
    La ce foloseşte o frecţie pe un picior de lemn ???
    … pentru că nu vreau să mint şi să fiu o pricină de poticnire pentru cei din jur … Am fost la REFERENDUM şi am ştampilat cu DA…. fiind convins în inima mea că Dumnezeu face ce vrea, căci este scris în CUVÂNTUL SĂU că LUMEA zace în cel rău.
    Această spurcăciune numită HOMOSEXUALITATE este ca o lavă vulcanică ce se scurge de mult, având tendinţa să acoperă întregul pământ … DACĂ REFERENDUMUL va avea acum succesul scontat de organizatori ROMÂNIA va fi ca o STÂNCĂ pe care lava spurcăciunii o va ocoli .. pentru o vreme.. dar ea, se deplasează şi în înălţime …aşa că mai devreme sau mai târziu tot va umple pământul.. este semnalul sfârşitului căci DUMNEZEU se va scârbi de om şi pământul aşa cum este scris va arde cu trosnet… Îmi exprim cu toată durerea pentru poporul român regretul că NU MERITĂM ca naţiune binecuvântările lui Dumnezeu … CONSTITUŢIA chiar cu această modificare apără DREPTUL omului.. ce se ascunde în acest cuvânt DREPTUL OMULUI..? : CONCUBINAJ , HOMOSEXUALITATE şi tot felul de păcate murdare care atrag mânia lui DUMNEZEU ! Homosexualii vor avea dreptul să continuie şi fiind necăsătoriţi.. ca şi curvari şi preacurvarii.. deci acest REFERENDUM este o frectţie pe un picior de lemn..
    DAR.. pentru că nu vreau să mint şi să fiu o pricină de poticnire pentru cei din jur ..am votat cu DA !
    Lava spurcăciunii .. va umple pământul ca să vină mânia lui Dumnezeu căci aşa este scris că pământul va arde .. cum a ars cândva SODOMA datorită stricăciunii oamenilor …..când va fi sfârşitul nu e treaba noastră.. dar cum a fost un început trebuie să fie şi un sfârşit … dar AICI este MINUNEA .. că DUMNEZEU va apăra pe cei ce sunt cu adevarat ai LUI.. este NORMAL să îţi iubeşti ţara şi poporul şi să îi doreşti BINELE.să spui DA pentru FAMILA lăsată de DUMNEZEU. dar dacă majoritatea românilor nu acceptă ocrotirea lui Dumnezeu ce poţi tu să faci.. TU FĂ-ŢI PARTEA TA.. DRAGOSTE CU SILA NU SE POATE… El Dumnezeu ne-a iubit şi ne-a dovedit pratic DRAGOSTEA LUI .. dar dacă noi nu o acceptăm .. VA FI de VINĂ DUMNEZEU de NENOROCIREA prin care vom trece .. NICIDECUM ! FERICE de cei ce au ca şi CONSTITUŢIE BIBLIA .. ei aparţin PATRIEI CEREŞTI.. şi nu vor fi NICIODATĂ daţi de ruşine !

    Apreciat de 1 persoană

    1. Ioan 17, DOMNUL SĂ SE ÎNDURE DE ROMÂNIA ȘI DE ROMÂNII CARE SUFERĂ ÎMPREUNĂ CU DUMNEZEU ! Da este Adevărat că păcatul este permis și permisiv în România Noastră și că păcatul conduce România. Dar te întrebi Însă ce bun fac Creștinii din România pentru a opri înaintarea păcatului în familiile lor și cum să vrea să se implice împreună toți pentru eliberarea din păcate pentru eliberarea din mocirlă și Salvarea de Sufletele pentru ISUS HRISTOS ? Societatea este formată din familii și Societatea Creștină, Biserica locală, DeAsemenea… Dar și Biserica Universală a DOMNULUI Isus HRISTOS ESTE… ! A PERMITE intrarea păcatului și dezvoltarea lui în familia creștină și în biserici denaturează Totul în jurul lor. Ce face BISERICA (ORICARE !) PENTRU A SE SEPARA DE RĂU ? CE FEL DE OAMENI DĂ EA ÎN SLUJBA EI ? CORUPȚI ȘI CORUPATORI CA ȘI CEI MAI MULȚI POLITICIENI ȘI ACESTA ESTE MOTIVUL PENTRU CARE CEI PUȚINI NU POT SCHIMBA ÎN MAI BINE PE CEI RĂI PENTRU CĂ NIMENI NU CONDUCE CU FRICĂ DE DUMNEZEU ! Totuși, Ce este de făcut ACUM ? Dacă unii din vest Nu ne luminau Nu ne mai trezeam. (Și așa a fost pentru Prea puțin timp Fiindcă se doarme în continuare… !?)

      Apreciază

Lasă un comentariu