Trump și Halloweenul

Trump și Halloweenul

La Casa Albă, Donald Trump, împarte bomboane de Halloween copiilor, totul împodobit în pânză de păianjen și lilieci.
Vreau să spun tuturor care și-au pus toată nădejdea în Trump, că el nu este Dumnezeu, poate doar unii au făcut un dumnezeu din el.
Sărbătoarea aceasta are de-a face cu moartea, demonii, crima, vampiri și întuneric. Este o sfidare la adresa Domnului care a învins moartea, a Înviat și a biruit pe cel rău, pe satana.
Mulți îmi vor spune că a fost obligat de protocol ca să facă aceste lucruri. Pot spune că nu-i adevărat. Dacă a plătit atât de mult să țină partea creștinilor și biblică în probleme de minorități, în probleme de avort, în probleme legate de Israel și multe altele, cu siguranță că putea să stea drept și în acest caz.
Trump, am văzut de la început că nu-i omul perfect, că are probleme de caracter și e imprevizibil, însă altul mai bun nu era care să fie ales.
Problema o să apară la cei care și-au pus nădejdea în oameni și și-o pun, avem datoria să ne rugăm pentru acest presedinte, însă să nu facem prostia să-l credem un dumnezeu pe pământ și să ne punem nădejdea în el. Este om, are natură păcătoasă în el și poate dezamăgi când ne simțim mai în siguranță.
Să ne încredem în Domnul însă, Cel care niciodată nu va privi lucrurile sau le va rezolva după standarde corupte și păcatoase, ci întotdeauna o să lucreze după Dreptatea Lui, prin Standardul Sfințeniei Lui și având în vedere Jertfa minunată pe care a plătit-o pentru noi păcatoșii la Golgota.
Simion Ioanăș

Photo by Carlos Barria/Reuters:

2 gânduri despre „Trump și Halloweenul”

Lasă un comentariu